Ontwerp en realisatie van uw bedrijfshuisstijl

Demo-Design ontwerpt een bijpassende huisstijl bij het logo. Als allround reclamebureau passen wij deze huisstijl toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyer, brochures, website etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (toekomstige) klanten. 

Een goede huisstijl is dan ook meer dan 'zomaar' een creatief logo ontwerp. Een sterke huisstijl wekt vertrouwen bij de klant. Vertrouwen in uw bedrijf zelf en in de diensten en producten die u aanbiedt. Een goede huisstijl verdiend zich terug door een betere presentatie van de organisatie en door een betere bedrijfsefficiency. Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw bestaande logo & huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij zorgen ook graag het aanpassen van uw logo en huisstijl. 

Inien gewenst dragen wij tevens zorg voor auteursrecht en gebruiksrecht van het beeldmerk. Een logo en huisstijl kan eventueel gedeponeerd worden bij het Merkenbureau. Demo-Design draagt altijd het gebruiksrecht volledig aan u over (dit is helaas bij vele van onze "collega's" niet het geval!) 

Ook letten wij erop dat de huisstijl goed toepasbaar is op andere materialen als bijvoorbeeld op vlaggen of kleding, stickers, autobelettering etc.

 

  • 1ehuisstijl.jpg
  • huisstijl.jpg
  • huisstijl_logo.jpg
  • huisstijl_ontwerp.jpg

Aanvraag

Wenst u een prijs offerte per mail te ontvangen of wilt u graag een afspraak maken?

Offerte aanvragen

Afspraak maken

Notitie: Voor sommige prijs offertes hebben wij extra informatie van uw nodig vul daarom het formulier zo compleet mogelijk in.

Contact

Telefoonnummer.:
0318 - 848121

Mobiel.:
06 - 45678442

E-mail:
info@demo-design.nl