Website ontwerp en realisatie

Internet heeft zich inmiddels ontpopt tot een volwassen en veelgebruikt communicatie- en distributiemedium en is vrijwel niet meer weg te denken op de zakelijke markt. Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt, is het van groot belang dat uw website weloverwogen ontworpen en opgezet wordt. Demo-Design zorgt voor juiste website design! 

Onderzoek wijst uit dat “de klant” (zowel zakelijk als particulier) sterk behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als ‘kwaliteit’, ‘service’ en ‘betrouwbaarheid’. Om uw klant en doelgroep duidelijk te maken dat juist ú de juiste partner voor hen bent is het van belang dat uw bedrijf een solide en consistente uitstraling heeft door weloverwogen communicatiestrategie en webdesign. De website en het design van de website kunnen hierbij in sterke mate bijdragen.

De klant staat bij het design van uw website centraal. 

Bij de ontwikkeling en design van een website stelt Demo-Design altijd de klant centraal. Webdesign technieken, programmatuur etc. zijn allen ondergeschikt hieraan (dat deze perfect dienen te zijn is voor ons als vanzelfsprekend). Nadat wij in nauw overleg met u de informatiebehoefte van uw klanten en doelgroep hebben vastgesteld, beginnen wij dan ook als eerste met website design, of eenvoudig weg ‘het plaatje dat men uiteindelijk te zien krijgt op internet’.

Demo-Design biedt ook verschillende soorten webhosting aan, klik hier voor meer informatie.

  • webdesign_bmwservicecentrum.jpg
  • webdesign_hentuutzaand.jpg
  • webdesign_mouw.jpg
  • webdesign_themafeestcompleet.jpg
  • webdesign_veldhuizenhoutbouw.jpg
  • webdesign_woonhuys45.jpg

Aanvraag

Wenst u een prijs offerte per mail te ontvangen of wilt u graag een afspraak maken?

Offerte aanvragen

Afspraak maken

Notitie: Voor sommige prijs offertes hebben wij extra informatie van uw nodig vul daarom het formulier zo compleet mogelijk in.

Contact

Telefoonnummer.:
0318 - 848121

Mobiel.:
06 - 45678442

E-mail:
info@demo-design.nl