Zoekmachine optimalisatie voor uw website

Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken naar een product of dienst gebruik van een zoekmachine op internet zoals Live/Bing, Yahoo! en vooral Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin op juiste wijze opgenomen wordt, en een zo hoog mogelijke positie krijgt.  

Demo-Design kan uw website optimaliseren voor deze zoekmachines (met nadruk op Google SEO) en uw website zo aanmelden dat u op een aantal zoektermen een stijging in de notering krijgt.  

Klanten waarbij Demo-Design een dergelijke website promotie (en/of zoekmachine optimalisatie) uitvoerde, rapporteerde een enorme stijging van het aantal bezoekers op hun website én een toename van het daadwerkelijke aantal verkopen en klanten.

Wanneer moet ik Google Adwords inzetten?

Vaak krijgen wij de vraag van onze klanten of ze ook Google Adwords moeten gebruiken om zo nog meer bezoekers naar hun website te krijgen, dit is inderdaad een oplossing alleen bij Google Adwords betaal je per click. Dit is niet erg als er maar genoeg omzet wordt gegeneerd door het gebruik van Adwords. Door dit te meten (conversies bij te houden) kun je als bedrijf veel voordeel hebben van Google Adwords. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op! 

Hoe word ik gevonden? 

Wil jij met je eigen website ook bovenaan staan in de organische (gratis) resultaten van zoekmachines ?(Google, Bing of Yahoo). Voor duurzaam en goedkoop hoog ranken is zoekmachine optimalisatie de oplossing. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) verbeteren wij structureel posities op relevante zoektermen binnen zoekmachines.

Gebruik Google Adwords? 

AdWords is het (bekende) advertentieprogramma van Google. De advertenties van AdWords staan boven en naast de organische zoekresultaten. Het adverteren via Google Adwords is een uitermate effectief en snel om de doelgroep via internet te bereiken. Demo-Design is gespecialiseerd in het opzetten en beheer van Google AdWords campagnes.

 

  • zoekmachine_optimalisatie.jpg
  • zoekmachine_optimalisatie2.jpg
  • zoekmachine_optimalisatie3.jpg
  • zoekmachine_optimalisatie_hent.jpg

Aanvraag

Wenst u een prijs offerte per mail te ontvangen of wilt u graag een afspraak maken?

Offerte aanvragen

Afspraak maken

Notitie: Voor sommige prijs offertes hebben wij extra informatie van uw nodig vul daarom het formulier zo compleet mogelijk in.

Contact

Telefoonnummer.:
0318 - 848121

Mobiel.:
06 - 45678442

E-mail:
info@demo-design.nl